• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Äta


Kanonbra matset, skedar och skålar från Nattou för barn från 4 månader i mjuk högkvalitativ silikon i fina färger som gör matstunden roligare och dessutom tål att slängas i golvet! Greppvänlig, tålig och lätt för barnet att hålla i skeden själv och bra storlek på både sked och skål. En mycket bra sked som skiljer sig från många andra genom att vara helgjuten i ett stycke med förstärkning inuti för att ge längre hållbarhet. Skålen står stadigt på bordet med sugkopp på undersidan - mycket praktiskt och användbart! Skedarna i 4-pack kommer med ett smart fodral som är perfekt till utflykten. 

Här hittard du också smarta mjuka haklappar från Summerville Organic i 100% ekologisk bomull med vaxad yta som sitter bekvämt och följsamt på ditt barn, utmärkt för känslig hud som exempelvis lätt får utslag av klassiska haklappar av silikon. Passar även den kräsnaste haklapps-motståndaren! Enkel att skölja av eller tvätta i maskinen tillsammans med kläder - supersmart! Finns i flera läckra färger för att göra matstunden roligare!

Här hittar du bra prylar för snäll & skonsam rengöring  på naturligt vis efter matstunden: hudvård baby & barn

 HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.

Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR!