• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ekendahls Eko Naturlig Hudvårdspaket Baby, Barn & Känslig - Olja, Sheasmör & Ringblomssalva

 • 403 kr
 • 379 kr
I lager
Dela
Leverantör: Ekendahls

Detta paket med extra fina vårdande & reparerande naturliga ekologiska produkter består av:

 • Ekendahls Eko Olja med ringblomma 100% Naturlig 100ml - För Liten & Stor 
  En mycket fin blandning vårdande milda oljor som är perfekt till de små - och stora - som både återfuktar och reparerar huden! Hjälper irriterad hud samt skyddar. Fin som ansiktsolja för att hjälpa vinterhud. Använd oljan som den är eller tillsammans med mandelolja  eller jojobaolja för mycket torr hud. Används med fördel i kombination med sheasmör  för att skydda huden mot kyla. Rekommenderas varmt till bebisar, barn & alla med känslig/skadad hud! Den här milda ekologiska oljan passar både liten och stor, till det mesta och till de flesta! Även till den allra minsta i familjen. Den absorberas lätt och gör huden smidig och len. Med sitt fina innehåll har oljan många användningsområden. Den kan användas som rengöring vid blöjbyte, till massage, som intimolja- och intimtvätt, kroppsolja, nagelbandsolja och som hårolja. Den fungerar mot skorv och passar utmärkt för att mjuka upp en spänd gravidmage. Den passar bra till sminkborttagning och som rakolja för minskad friktion. Oljan har en naturlig doft från de vegetabiliska oljorna och ringblomsextraktet och kommer utan tillsatt doft.

 • Ekendahls Eko Sheasmör 100% Naturlig 60ml - Särskilt bra till baby, barn & torr/skadad hud 
  Mycket fin och vårdande balm som är perfekt till de små - och stora - som både återfuktar och reparerar huden genom att bevara fukten i huden! Hjälper irriterad hud samt skyddar, perfekt för att skydda mot utslag från napp eller blöja. Utmärkt för att hjälpa vinterhud och skydda mot kyla. Används med fördel efter insmörjning med vårdande oljor, exempelvis som nattbalm. Rekommenderas varmt till bebisar, barn & alla med känslig/skadad hud! 100% ekologiskt filtrerat sheasmör "Paradoxa" av sheaträdet som växer vilt i (västra och centrala Afrika). Vi väljer att sälja smöret rent som en mjukgörande, doftfri salva för torra partier av kroppen. En extra vårdande produkt för torr hud i ansiktet eller som en skyddande salva för barn. Sheasmöret passar för alla hudtyper men är särskilt bra för torr och skadad hud samt är milt att använda i hudvård för bebisar. Det fungerar också fint på torra hårtoppar. Denna sort av sheasmör innehåller en större mängd mättade fettsyror än det östafrikanska sheasmöret vilket gör det fastare i konsistensen och lämplig som salva. Sheasmöret innehåller många aktiva växtämnen som återfuktar och ger näring åt huden, är antioxidantisk, antiinflammatoriskt och cellregenererande och hjälper huden att återställa sin elasticitet. Det ger även ett visst UV-skydd och verkar lugnande vid irriterad hud eller vid brännskador. Hjälper till att bibehålla och förlänga solbrännan.

 • Ekendahls Eko Ringlomssalva 100% Naturlig för Barn & Baby 60ml - Oparfymerad
  Unik ringblomssalva som även innehåller sheasmör och jojobaolja! Mycket fin och vårdande salva/balm som är perfekt till de små - och stora - som både återfuktar och reparerar huden! Bevarar fukten i huden och hjälper irriterad hud samt skyddar, perfekt för att skydda mot utslag exempelvis från blöja. Utmärkt för att hjälpa vinterhud och skydda mot kyla. Rekommenderas varmt till bebisar, barn & alla med känslig/skadad hud! En mild ringblomssalva, utan tillsatt doft, för den känsliga babyhuden. Skyddar huden mot väta i blöjjan samtidigt som den passar fint till torra bebiskinder och även till bebisens mammas torra hudpartier.


För mer info samt innehållsförteckning klicka på respektive produkt.