• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Vimse Badblöja (Pineapple)

  • 199 kr
I lager
Dela
Leverantör: Imse & Vimse

Imse Vimse har tillverkat badblöjor i mer än 20 år, och detta är en av deras mest populära produkter. Hög kvalité, smart design och söta prints har blivit deras signum!

Att välja rätt storlek:
Vi rekommenderar att man utgår efter lår- och midjemått för bäst passform. Är du osäker kring storlek och står och väljer mellan två olika, ta den mindre storleken. Det är viktigt att blöjan sitter åt bra kring lår och midja för att undvika läckage. Använd vår storleksguide.

Vimses badblöja håller tätt vid olyckor och den mjuka och smidiga resåren runt midja och ben gör att badbyxan sitter på plats och ger barnet full rörelsefrihet. Det behövs ingen extra blöja eller inlägg under badblöjan. Tryckknapparna i sidan gör det lätt och smidigt att ta av och på byxan även när den är blöt. Badbyxan/badblöjan är godkänd av Simskoleförbundet för baby och barn och passar alldeles utmärkt att använda vid t.ex babysim.

Tvätta gärna med tvättnötter eller naturligt tvättmedel som du hittar HÄR och rengör ditt barns hud med olivtvål/olivtvål med sheasmör och smörj med mandelolja för att vara extra snäll och skonsam mot ditt barns ömtåliga och känsliga hud.

  • Material: innertyg är av 100% polyuretanlaminerad polyester. Yttertyg är av 80% polyamid och 20% elastan eller 80% polyester och 20% elastan (beroende på badbyxa).
  • Garanti: Denna produkt har 2 års garanti.
  • Certifiering: Denna produkt är certifierad enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för babyprodukter
  • Tillverkningsland: Lettland