• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Tygblöjor


Stor omtanke om små människor. Att göra ett hållbart val till sitt barn är en framtidshandling. Välj mjuk ekologisk bomull närmast rumpan!

Blöjinlägg av 100% ekologisk bomull, skonsamt för ditt barns känsliga och ömtåliga hud och minskar risken för hudirritation, ex  blöjeksem. Blöjbyxan (blöjskal) består av OEKO-tex certifierad PUL och finns i flera fina varianter. Oerhört populär och omtyckt produkt! Ett naturligt och ekonomiskt val som dessutom är det bästa för ditt barn och miljön! Visste du att barn som använder tygblöjor ofta är tidigare blöjfria jämfört med barn som använder engångsblöjor?

Den som blir småbarnsförälder märker snart att engångsprodukterna lätt hopar sig. För dig som vill välja naturliga och återanvändbara material närmast kroppen har Vimse alternativ som är bättre för huden, bättre för miljön och på sikt helt klart bättre för plånboken. Gör hållbara val till dina barn och hitta rutinerna som passar din familj – genom att gå all in eller börja med att byta ut några väl valda produkter.

LÄS MER OCH HITTA SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA HÄR!

För bästa hudvård och rengöring finns hela utbudet med ekologiska & naturliga produkter HÄR!

REA! Imse & Vimse Tvättpåse 29x38cm REA! Imse & Vimse Tvättpåse 29x38cm

 HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.

Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR!