• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Bivaxljus by Riish - Naturell

  • 85 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: By Riish

Dessa underbara bivaxljus är handgjorda i västkustens pärla Strömstad. Ljusen är helt naturliga och tillverkade av 100% äkta svenskt bivax med obehandlad bomullsveke och har en underbar naturlig doft av honung. Bidrar till att rena luften och är utmärkta för astmatiker/allergiker!

By Riish bivaxljus innehåller inga konstiga tillsatser och är ett miljövänligt ljus för dig som vill mysa med gott samvete. Passar lika bra till fest som till vardags eller varför inte skapa en harmonisk och fridfull stämning till yoga och meditation!

Visste du att bivaxljusen endast innehåller naturliga ingredienser vilket gör att de brinner med en fin låga helt utan sot eller konstiga partiklar i luften – tvärtom så renar bivaxljus luften. Bivax frigör negativa joner och dessa joner kan binda  gifter och hjälpa till att ta bort damm från luften, detta är fantastisk bra för dem med astma och allergi.

Klipp alltid av veken till en längd av 10 mm. Undvik drag, då det kan få ljusen att börja ryka eller rinna. (När bivaxljus brinner på rätt sätt varken ryker eller rinner de.)
Förvara gärna ljuset kallt eller svalt innan du antänder det, så kommer det att brinna länge

 

Brinntid ca 25 timmar

Storlek: 11,5cm x4 cm