• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Gröna Gläntan Disktrasa Våfflat Lin - Natur

  • 109 kr
I lager
Dela
Leverantör: Gröna Gläntan

TILLÄLLIGT SLUT!

Smart och lättanvänd disktrasa som funkar utmärkt ihop med såpa, tvål och bikarbonat som du hittar HÄR - för naturlig rengöring av hemmet! Fungerar mycket bra och med extra god uppsugningsförmåga, torkar snabbt och utmärkt att skrubba med - gör jobbet helt enkelt.

En tunn och följsam disktrasa i våfflat och oblekt lin. Linet är odlat i Europa och tyget är öko-tex-certifierat. Trasans storlek mäter 34x34 cm.

Den har en jättebra uppsugningsförmåga tack vare att tyget är våfflat och att det är i 100% lin. Vid upphängning torkar den snabbt och utan att lukta illa på något sätt. Den blir lite stel när den torkat, men så fort den kommer i kontakt med vatten igen är den åter mjuk och behaglig att torka med.

Ett perfekt alternativ för dig som gillar de allra tunnaste disktrasorna som finns i vanliga matvaruaffärer, men också för dig som (liksom mig) älskar att torka diskbänken med en riktigt bra disktrasa i lin!

Tråden som disktrasan kantas med är av 100% bomull, logolappen likaså. Efter lång och trogen tjänst kan därför disktrasan klippas sönder och läggas i komposten.

Tvättas i 40°C i maskin.

Disktrasan är designad och utvecklad av Gröna Gläntans Ekobutik. Produktionen sker i Syverkets fabrik i Borås.