• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Gröna Gläntan Disktrasa Lin - Natur

  • 109 kr
I lager
Dela
Leverantör: Gröna Gläntan

Smart och lättanvänd disktrasa som funkar utmärkt ihop med såpa, tvål och bikarbonat som du hittar HÄR - för naturlig rengöring av hemmet! Fungerar mycket bra och med god uppsugningsförmåga, torkar snabbt och utmärkt att skrubba med - gör jobbet helt enkelt.

Disktrasa i 100% oblekt lintyg. Tyget har en underbar lyster och strukturen gör att det är lätt att torka bort även intorkade matrester.

Trasans storlek är 29x30 cm. Vid behov kokas den ren i en kastrull eller slängs med i tvättmaskinen nästa gång den sätts igång. Den bör även kokas en gång innan första användningen för att linets uppsugningsförmåga ska fungera fullt ut. Tänk på att inte koka den för hårt, låt det sjuda lite lätt, någon minut räcker.

Lin har en bra uppsugningsförmåga och trasan torkar snabbt när den hängs upp på tork. När du använder en disktrasa i tyg bidrar du till att sopberget minskar och att färre slit- och slängsaker produceras.
Hela disktrasan kan sedan efter lång och trogen tjänst kastas i komposten då tråden också är nedbrytbar (100% bomull öko-tex 100). Däremot bör den lilla etiketten med loggan klippas bort då den är av polyester.

Disktrasan är designad och utvecklad av mig som driver Gröna Gläntans Ekobutik. Produktionen sker i Syverkets fabrik i Borås.