• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Bivaxduk by Riish - Sommaräng 30x35

  • 125 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: By Riish

Så populära och omtyckta bivaxdukar för ett miljöklokt hem! Används om och om igen och är ett mycket bra sätt att plastbanta ditt hem. Håll maten fräsch och giftfri helt naturligt med dessa underbara vackra bivaxdukar! 

Naturligt och återanvändbart alternativ till plast- och aluminiumfolie från Bivaxduk By Riish! En handgjord bivaxduk från västkustens pärla Strömstad, tillverkad av 100% bomull och äkta svenskt bivax.


Bivaxdukar är ett naturligt och återanvändbart alternativ till plast- och aluminiumfolie. Du kan använda det till att slå in bröd, ost, grönsaker, frukt eller för att täcka en skål. Bivaxduken, även kallad bivaxfolie, är tillverkad av bomull som impregneras med 100% äkta bivax. Tack vare bivaxens egenskaper är duken antibakteriell och har en mycket god förmåga att hålla dina matvaror fräscha.
Bestrykningen med bivax gör de även lätta att rengöra så att du kan återanvända dem många gånger om! Värm arket med handen så hålls det på plats. Om bivaxduken sköts på rätt sätt så kan de hålla länge - max upp till 1 år, sedan kan man behandla dem igen med bivax.

OBSERVERA: duken är ej lämplig för diskmaskin, mikrovågsugn, direkt värme eller höga temperaturer. Undvik direktkontakt med rått kött/fisk.

Sköt om den såhär: Tvätta med milt, miljövänligt diskmedel, disktvål & kallt vatten.

Storlek: 30x35 cm - perfekt till stora skålar, bröd & matlådor