• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Klockargårdens Naturligt Doftljus - Meditation (rökelse)

  • 139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: Klockargårdens

TILLFÄLLIGT SLUT!

Skapa underbar rogivande och upplyftande stämning i hemmet - helt naturligt! Riktigt fint doftljus med mycket behaglig doft - med dofter som använts i 100-tals år!

En doft med klassiska oljor, för meditation, koncentration och avkoppling. Dofter som har använts i 100-tals år. Oljor som gör att du blir mer fokuserad, mer koncentrerad på att vara här och nu. Det är viktigt!

Klockargårdens naturliga doftljus gjort på enbart vegetabiliska oljor och vax, med veke av bomull och bara eteriska oljor som doft - helt naturligt direkt från växten. Används med fördel som aromaterapi eftersom både doften och de eteriska oljorna har förmågan att både rena luft och rum samtidigt som de påverkar ditt sinne. Därför har Klockargårdens valt en klassisk medicinburk där lågan också ger ett så vackert sken. Genom att använda dessa ljus så kan du vara säker på att inga dåliga ångor sprids i ditt hem. Ger inga allergiska besvär eller huvudvärk. 

Brinntid ca 35 timmar, Mått H 83 Diameter 64 mm, 160 ml.

INGREDIENSER: Innehåller vegetabiliskt vax (soja) och enbart eteriska oljor, veken har kärna av bomull. Eterisk olja av: olibanum, cederträ, palmarosa, benzoin & ylang ylang. 

Fri från palmolja!


Info från Klockargårdens:  "Vi använder enbart ett vegetabiliskt vax som är baserat på främst sojaolja. Nej, det är inte ekologiskt certifierat, vilket inget sojavaxljus är. Oavsett om det är ekologiskt odlat gör processen från bönan till vaxet det omöjligt att få en certifiering. Däremot så är det helt förnyelsebart till skillnad från paraffin, det är odlat utan att regnskog har skövlats till skillnad från palmolja det är helt vegetabiliskt till skillnad från stearin och bivax. Sojabönan odlas i USA på gammeldags vis, på mindre bondgårdar, vilket har gett dem en ny chans att överleva. Vaxet är GMO fritt, innehåller inga bekämpningsmedel eller andra kemiska medel. Allt vax kontrolleras av utomstående laboratorium för att garantera dess renhet. Vaxet är 100 % vegetabiliskt, godkänt av den amerikanska myndigheten Food and Drog Administration och är Kosher certifierat."