• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Malin i Ratan Eko Tvål - Rasul & Ringblomma (utan doft)

  • 139 kr
I lager
Dela
Leverantör: Malin i Ratan

Fantastiska och skonsamma ekologiska hantverkstvålar från de Norrländska skogarna - tillverkade med kärlek & omsorg med rent innehåll!

Detta är främst en shampotvål - utmärkt till barn - men fungerar fint till hela kroppen och är härligt återfuktande. Mycket dryg och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En handgjord ekologisk tvål som passar hela kroppen och är extra bra som hårtvål, även till barn! Är man ny till shampotvål och No Poo så är detta bästa tvålen att börja med - eller om du upplever att andra shampotvålar tynger ner. Berikad med vårdande ringblomsolja och rasullera. Rasulleran rengör håret genom att suga upp fett.  Ringblommorna är vårdande för hårbotten. Denna tvål har ingen tillsatt doft, men finns även med doft och passar även den allra känsligaste.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Ricinolja, Kakaosmör. Ekologiska Ringblommor blad och örtutdrag. Naturlig Rasullera.

Nässla & Björk, tillsammans med Rasul & Ringblomma är främst framtagna som hårtvålar - ej att förväxla med shampokaka. Tvålarna fungerar även som djuprengörande kroppstvålar, men rekommenderas inte till dig med mycket känslig hy som hellre bör välja en extra återfuktande tvål. Dessa rekommenderas särskilt till dig som upplever att andra hårtvålar tynger ner håret.  Det är också bra ekologiska tvålar att börja med när du vill minska på kemikalierna i din vardag och byta från "vanligt" schampo till No-Poo.

Vid hårtvätt,: börja med att blöta tvålen och arbeta upp ett lödder i händerna. Massera tvålen i blöt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga. Skölj sedan ur ordentligt. Tvätta gärna håret två gånger. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna med en surskölj eller balsamkaka och kallskölj. Har du lätt för att få fett hår kan du varva med tvätt med rasullera emellanåt.

  • INCI: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium castorate, Sodium cocoa butterate. Calendula officinalis flower & oil, Maroccan lava clay.
  • Handskuren färskvikt 110g
  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • Passar även till BARN
  • HÅRTYP: fett hår/hårbotten, ny till shampotvål

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!