• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Annas Eko Tvål - Aktivt kol & pepparmynta

  • 139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: Annas Eko

Fantastiska och skonsamma ekologiska hantverkstvålar med underbara dofter - tillverkade för hand med kärlek & omsorg med noga utvalt rent innehåll!

Passar lika bra till händer som hela kroppen och ansiktet och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, med uppigande frisk doft av pepparmynta och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En mycket omtyckt handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål innehåller inte bara flera oljor som återfuktar huden utan dessutom aktivt kol och eterisk pepparmyntsolja. Därför passar den bra som kropps- och ansiktstvål för de flesta och kanske särskilt bra till dig med blandhy eller problem med akne. Det aktiva kolet lindrar irriterad hud samtidigt som det verkar renande och bidrar till en ren och fräsch känsla. Kol är känt för att binda, dra ut och transportera bort toxiner. Den eteriska pepparmyntsoljan har en antibakteriell effekt, är milt kylande och dessutom känns den uppfriskande - både för kroppen och sinnet!

Eterisk pepparmyntsolja har använts sedan urminnes tider som traditionell medicin mot allt från halsont och migrän till graviditetsillamående. Den är mycket populär inom örtterapi med sina antibakteriella och smärtlindrande egenskaper.

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  •  ca 150g
  • Innehåll: Olivolja (eko), kokosolja (eko), sheasmör (eko), ricinolja (eko), aktivt kol, kaolinlera , eterisk pepparmyntsolja (eko)
  • INCI: Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, charcoal powder (cosmetic grade), kaolin (cosmetic grade), mentha piperita oil, menthol*, lemonene*.
    *Naturligt förekommande i eterisk olja


Läs mer 
Om naturtvål - äkta tvål!