• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

REA! Annas Eko Tvål - Grön Lera & Citrongräs

  • 140 kr
  • 89 kr
I lager
Dela
Leverantör: Annas Eko

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar med underbara dofter - tillverkade för hand med kärlek & omsorg med noga utvalt rent innehåll!

Passar lika bra till händer som hela kroppen och ansiktet och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, med upplyftande och energigivande frisk doft av citrongräs och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En riktig handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål har en fräsch doft av citrongräs, som inte bara doftar gott utan har bland annat sammandragande, bakteriedödande och svamphämmande egenskaper. Den bidrar också med att öka spänsten i huden. Citrongräsolja lämpar sig väl till akne och fet hud. Till händer & kropp passar den alla för den goda doftens skull!

Den gröna leran innehåller många mineraler. Den balanserar, stimulerar och renar huden. Tillsammans med de hudvårdande oljor som denna tvål innehåller passar den bra till både ansikte och kropp. 

Eterisk citrongräsolja är en mycket populär och omtyckt doft med breda aromaterapeutiska egenskaper. En härlig frisk citrusdoft med gröna toner som skapar energi, är uppiggande för både kropp och själ samt är koncentrationshöjande. Doften har också en lugnande och avstressande inverkan på vårt stressade sinne. Du hittar DOFTLJUS med samma härliga doft HÄR! 

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  •  ca 150g
  • Innehåll: Olivolja (eko), kokosolja (eko), sheasmör (eko), ricinolja (eko), grön lera (eko), eterisk citrongräsolja (eko)
  • INCI: Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, montmorillonite (cosmetic grade green clay), cymbopogon citratus leaf oil, citral*, geraniol*, linanool*, limonene*, eugenol*
    *Naturligt förekommande i eterisk olja


Läs mer 
Om naturtvål - äkta tvål!