• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Annas Eko Tvål - Lime & Grön lera

  • 140 kr
I lager
Dela
Leverantör: Annas Eko

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar med underbara dofter - tillverkade för hand med kärlek & omsorg med noga utvalt rent innehåll!

Passar lika bra till händer som hela kroppen och ansiktet och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, med upplyftande och underbar frisk doft av lime och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En omtyckt handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål har en fräsch doft av lime som du inte kan få nog av! Eterisk limeolja är antiseptisk och verkar även cirkulationshöjande. Som ansiktsrengöring passar den utmärkt till aknebenägen, oren hud samt normal mot fet. Till händer & kropp passar den alla för den goda doftens skull!

Eterisk limeolja är uppiggande och renande samt hjälper till att motverka nedstämdhet och mental trötthet.

Den gröna leran innehåller många mineraler. Den balanserar, stimulerar och renar huden. Tillsammans med de hudvårdande oljor som denna tvål innehåller passar den bra till både ansikte och kropp.

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  •  ca 150g
  • Innehåll: Olivolja (eko), kokosolja (eko), sheasmör (eko), ricinolja (eko), grön lera (eko), eterisk limeolja (eko)
  • INCI: Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, montmorillonite (cosmetic grade green clay), citrus aurantifolia peel oil, limonene*, citral*, linalool*. *Naturligt förekommande i eterisk olja


Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!