• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Annas Eko Tvål - Honung & Lime (med havre)

  • 140 kr
I lager
Dela
Leverantör: Annas Eko

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar med underbara dofter - tillverkade för hand med kärlek & omsorg med noga utvalt rent innehåll!

Passar lika bra till händer som hela kroppen och ansiktet och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, med uppiggande frisk doft av lime och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En mycket omtyckt och populär handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål har en fräsch doft av lime. Eterisk limeolja är antiseptisk och verkar även cirkulationshöjande. Som ansiktsrengöring passar den bra till aknebenägen, oren hud samt normal mot fet och även känslig och eksem. Det är verkligen en tvål som passar de flesta hudtyper. Till händer & kropp passar den alla för den goda doftens skull!

Eterisk limeolja är uppiggande och renande samt hjälper till att motverka nedstämdhet och mental trötthet.

Honungen återfuktar torr och/eller skadad hud, har antibakteriella egenskaper och har visat sig effektiv mot akne.

Havre har många väldokumenterade hudvårdande egenskaper, verkar lugnande och är bra mot röd och irriterad hud.

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • ca 150g
  • Innehåll: Olivolja (eko), kokosolja (eko), sheasmör (eko), ricinolja (eko), honung (svensk eko), havremjöl (eko), eterisk limeolja (eko)
  • INCI: Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium shea butterate, Aqua, glycerin, mel, citrus aurantifolia peel oil, limonene*, citral*, linalool*. *Naturligt förekommande i eterisk olja


Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!