• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Malin i Ratan Eko Tvål - Lavendel

  • 139 kr
I lager
Dela
Leverantör: Malin i Ratan

Fantastiska och skonsamma ekologiska hantverkstvålar från de Norrländska skogarna - tillverkade med kärlek & omsorg med rent innehåll!

Alla tvålar passar lika bra till händer som hela kroppen och även som shampotvål och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, med mjuk dov doft av lavendel och är väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En handgjord ekologisk tvål som är extra vårdande och återfettande för torr hy. Mild nog att användas till ansiktsrengöring. Vid användning som schampo passar tvålen torr hårbotten, torrt och lockigt hår, den är fuktgivande samt vårdar hår/hårbotten. Även för barn! (Rekommenderas ej till barn under 3 år pga eterisk olja)

Tvålen är berikad med både shea- och kakaosmör, vilket ger ett underbart krämigt lödder. Innehåller lavendel, den ljuvligaste av alla eteriska oljor både i doft och vårdande förmåga eftersom den både lugnar sinnena och huden. Lavendelblommor ger den ett vackert utseende och en milt skrubbande effekt. 

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig: förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Sheasmör, Olivolja, Kakaosmör. Eterisk olja Lavendel, Lavendelblommor.

Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampo eller duschtvål.

Vid hårtvätt, börja med att blöta tvålen och arbeta upp ett lödder i händerna. Massera tvålen i blöt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga. Skölj sedan ur ordentligt. Tvätta gärna håret två gånger. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna med en surskölj eller balsamkaka och kallskölj.

Lavendel har en lugnande inverkan och är balanserande vid alla typer av oro, nedstämdhet och stress. En doft som passar till alla. Du hittar naturligt BADSALT med lavendel HÄR och DOFTLJUS med lavendel HÄR

 Tvål är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka. Många behöver inte längre smörja in sig när de använder extra vårdande tvål som rengöring, det innebär att även lotion-förpackningen kan fasas ut vilket minskar på onödiga förpackningar ytterligare.

  • INCI: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea butterrate, Sodium cocoa butterate, Lavandula angustifolia oil & flower.  Linalool* . *Doftkomponent i eterisk olja 
  • Handskuren färskvikt 110g
  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • Passar även till BARN & som pälsvård
  • HÅRTYP: torrt hår/hårbotten

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!