• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ockelbo Bi Eko Ringblomsalva med Lavendel - 60ml

  • 135 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: Ockelbo Bi

En klassisk ringblomssalva med underbar lavendeldoft! Bra för att vårda och reparera skadad eller irriterad hud och utmärkt som hand- och fotsalva att smörja in på kvällen. En salva som är bra till det mesta! För bebisar, barn och dig med känslig hud använd istället Ekendahls Ringlomssalva för Barn & Baby.

Innehåller till största delen ekologiska och kallpressade oljor och ekologiskt bivax från lokala biodlare. Olivoljan och rapsoljan är mjukgörande och tisteloljan är vitaliserande. Bivaxet mjukar upp och skyddar huden. Ringblomman har som traditionell läkeväxt använts vid olika hudbesvär och hudirritationer. Salvans gula färg kommer från bivax, ringblomma och oljorna. Doften kommer från eterisk olja av lavendel.

Lavendel har en lugnande inverkan och är balanserande vid alla typer av oro, nedstämdhet och stress. Passar till alla med sin varma blommiga doft. Lavendel är också bra till att hålla flygfän borta då de inte är förtjusta i doften. Du hittar naturligt BADSALT med lavendel HÄR och NATURTVÅL med lavendel HÄR! 

Storlek:  60 ml glasburk med skruvlock.
Doft:
Lavendel.

Innehåll: Eko kallpressad rapsolja*, Eko kallpressad olivolja*, Eko kallpressad tistelolja*, Eko gult bivax*, Solrosolja, Lavendelolja, Eko Ringblomsextrakt*, E-vitamin, Rosmarin antioxidant.
*= Ekologisk ingrediens

INCI: Brassica Napus Seed Oil*, Olea Europea Fruit Oil*, Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Cera Alba*, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol.
* = Organic ingredients

Tillverkare: Ockelbo Bi är ett familjeföretag med egen biodling som startade 2013. Deras grundidé är att tillverka kosmetiska produkter med naturliga ämnen som oljor från växtriket, växtextrakt och bivax samt sprida information om bin och växter genom både kurser och föredrag.