• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ekendahls Eko Ringlomssalva 100% Naturlig - Lavendel & vanilj

  • 159 kr
I lager
Dela
Leverantör: Ekendahls

Unik ringblomssalva som även innehåller sheasmör och jojobaolja med underbar rogivande doft av lavendel och vanilj! Mycket fin och vårdande salva/balm som både återfuktar och reparerar huden! Bevarar fukten i huden och hjälper mot klåda, insektsbett, småsår och irriterad hud samt skyddar. Utmärkt även som handkräm, till ansiktet och för att hjälpa vinterhud och skydda mot kyla. Rekommenderas varmt!

En mycket omtyckt mild ringblomssalva som är väldigt användbar! Lätt och mjuk och går snabbt in i huden. Passar fint till torr hud, torra läppar, som fot- och handsalva och som skydd mot kyla.

Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar. Fytosteroler verkar antiinflammatoriskt. Sheasmör innehåller många aktiva växtämnen som återfuktar och ger näring åt huden. Bivax mjukgör och skyddar. Jojobaolja stärker hudens syramantel och är effektivt mjukgörande och skyddande. Ringblomsextrakt (ringblommor°* som fått dra i ekologisk rapsolja) påverkar nybildning av hud och har en bakteriedödande verkan samtidigt som den är otroligt mild. Mycket fin på torr hud, sprickor och sår. Benzoin (vaniljliknande doft) lugnar, värmer, mjukar upp och fuktar torr och hård hud samt hjälper till att bilda ett skyddande skikt på hudens yta. Lavendel verkar antiseptiskt och stimulerar hudens förmåga till läkning.

Användning: Massera in i huden på de områden där det behövs lite extra kärlek och skydd. Gärna på fuktad hud eller tillsammans med lite fukt i handen. Bara lite salva behövs. Värm en klick i handen och smörj. Ibland kan salvan först kännas något grynig, det är sheasmöret som stelnat något. Det smälter strax av kroppens värme när du smörjer in dig.

Ingredienser: Brassia napus seed oil* (rapsolja infuserad med ringblom). Butyspermum parkii butter* (sheasmör). Cera flava* (bivax). Simmondsia chinensis seed oil* (jojoba). Calendula officinalis flowers extract*°.  Tocopherol (E-vitamin, naturlig GMO-fri). Lavandula angustifolia* (lavendel). Styrax tonkinensis" (benzoin). Linalool**. Geraniol**. Benzyl cinnamate**

* certifierad ekologisk
° ekologiskt odlad i egen trädgård °*certifierad ekologisk eller ekologiskt odlad "vildväxande
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten innehåller endast kallpressade oljor.

Vill du ha salvan utan tillsatt doft, välj ringblomssalvan för baby, barn & känslig som du hittar HÄR!