• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

REA! Loelle Mandelolja 100% naturlig Eko - 100ml

  • 149 kr
  • 99 kr
I lager
Dela
Leverantör: Loelle

Fantastisk och användbar olja som är extra fin till de allra minsta, känsligaste, gravid & ammande! Mycket bra som intimolja. Tips: använd vid blöjbyten eller i badvattnet till stora som små för ett snällt och återfuktande bad. Lämplig att användas dagligen och går utmärkt att blanda med andra oljor.

En oerhört omtyckt olja! Loelles mandelolja är 100% naturlig, ekologisk och kallpressad olja från spanska sötmandlar. Den är rik på omega 6 & 9, vitamin E och tas långsamt upp av huden, vilket gör den idealisk för ansikts- och kroppsvård, massage, sminkborttagning och babyvård. Den milda och semi-torra oljan gör huden mjuk och återfuktad och hjälper till att återställa torr och sprucken hud likväl som eksem och irriterad hud. Passar torr och känslig hud samt mogen hud och alla hårtyper. Mandelolja innehåller fytosteroler som verkar inflammationshämmande, kan lindra klåda och irriterad hud, ökar cirkulationen, stärker hudens barriärskydd och skyddar mot UV-strålning. Den är också antioxidant och förebygger bristningar hos gravida och minskar synligheten av redan uppkomna.

Använd såhär: Mandeloljan är oslagbar och enligt många det bästa du kan använda till babyvård, i badvattnet, till intimvård (framförallt efter förlossning), ömma/såriga bröstvårtor pga amning, massageolja, sminkborttagning och att smörja in hela kroppen med - allra helst gravidmagen. Extra bra för den allra känsligaste huden. Kan även användas som balsam eller hårinpacking för att reparera skadat hår och ge extra glans. Några droppar räcker långt!

FINNS MED PUMP HÄR: Mandelolja med pump


Ingredienser: Prunus amygdalus dulcis (Mandel) olja. 

Innehåll: 100ml

Ursprung: Spanien