• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Annas Eko Badsalt - Relax (Lavendel)

  • 199 kr
I lager
Dela
Leverantör: Annas Eko

Underbart & välgörande terapeutiskt badsalt med tre olika sorters salt samt lugnande rogivande doft med lavendelknoppar & lavendelolja!


Epsomsalt är känt för sina många hälsofördelar. Saltet är naturligt rikt på mineraler som magnesium och sulfat. Saltet kan reducera stress och verka lugnande, hjälpa muskler och nerver att slappna av samt reducera muskelkramper och inflammationer. Sulfat kan bidra till att rensa ut slaggprodukter. 

Himalayasalt innehåller 84 mineraler däribland magnesium, kalcium, järn och kalium som bland annat kan bidra till en ökad blodcirkulation, för att balansera hudens naturliga pH-balansen samt till att rensa porer och avlägsna döda hudceller.

Naturligt salt från Döda havet som använts i bad genom tusentals år vid olika hudproblem, bad- eller kroppsskrubb. Saltet är utvunnet genom naturlig avdunstning av vattnet. Därefter är saltet soltorkat. Vattnet i Döda havet innehåller 32-34% salt - jämfört med ca 4% i andra hav. Det innehåller också naturliga mineraler som magnesium-, natrium- och potassiumklorid och kalcium.

Den eteriska lavendeloljan är inte bara underbar som doft utan även lugnande och rogivande. Lavendel har en lugnande inverkan och är balanserande vid alla typer av oro, nedstämdhet och stress. En doft som passar till alla. Du hittar naturligt DOFTLJUS i samma doft HÄR, NATURTVÅL i samma doft HÄR, NATURLIG DEO med lavendel HÄR

Storlek300ml

Innehåll: Epsomsalt, Himalayasalt, Dödahavssalt, Lavendelblommor ekologiska, Eterisk lavendelolja ekologisk