• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

NYHET! Järna Tvåleri Ekotvål - Saltsten (citrus & vetiver)

  • 140 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: Järna Tvåleri

Underbar salt hantverkstvål med ljuvlig doft av citrus och vetiver - och en fröjd för ögat!

En tung, hård tvål med 11 % salt som rengör, vårdar och känns väldigt speciell. Även den rosa leran bidrar till en skön och annorlunda tvättupplevelse.

Saltsten har en mild citrusdoft från eteriska oljor från litsea cubeba och vetivertgräs och färgerna kommer från rosa lera, aktivt kol och himalayasalt.

Alla tvålar är ekologiska och innehåller sitt ursprungliga glycerin som är känt för att återfukta huden. Den här tvålen är en rikligt löddrande kokostvål med vårdande ricinolja och rejäl överfettning för att inte torka ut huden. Om du vet att du har extra känslig hud så välj istället ett av recepten med störst andel rapsolja eller olivolja.


Alla tvålar är ekologiska och innehåller sitt ursprungliga glycerin som är känt för att återfukta huden. Den här tvålen är en rikligt löddrande kokostvål med vårdande ricinolja och rejäl överfettning för att inte torka ut huden. Om du vet att du har extra känslig hud så välj istället ett av recepten med störst andel rapsolja eller olivolja.

Alla produkter är handgjorda och därför är alla olika till utseende - kvaliteten är däremot alltid densamma.

Vegansk * Ekologisk * Palmoljefri * Naturlig * Parfymfri * SLS-fri

  • ca 115 gram
  • Innehåll:  Förtvålad kokosolja, glycerin, havssalt, vatten, förtvålad ricinolja, kaolinlera, natriumklorid, ekologiskt socker, ekologisk eterisk olja från litsea cubeba och vetivertgräs, aktivt kol. Allergener som förekommer i de eteriska oljorna: citral, citronellol, geraniol och limonene.
  • INCI: Sodium cocoate*, maris sal, glycerin, aqua, sodium castorate*, sodium chloride*, sucrose*, litsea cubeba fruit oil*, vetiveria zizanoides root oil*, charcoal powder, citral**, citronellol**, geraniol**, limonene**. *Ekologisk råvara. **Naturligt förekommande i eterisk olja.

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!