• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Tvåla&Tvaga Eko Tvål - Prima Oliv (Utan doft)

  • 140 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela
Leverantör: Tvåla&Tvaga

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar från Göteborg - tillverkade med kärlek & omsorg med rent innehåll!

Alla tvålar passar lika bra till händer som hela kroppen och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg och väldigt snäll mot huden. Extra bra till de små. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present! 

Prima Oliv är en supermild helkroppstvål som består endast av förtvålad olivolja och är mycket omtyckt och uppskattad! Helt oparfymerad och skonsam som passar alla, även de minsta och de allra känsligaste. Perfekt för babyvård och ansikte! Exklusivt handgjord i Tvåla&Tvagas tvålfabrik, Kronhusbodarna, Göteborg.

Prima oliv är en enkomponents tvål som bara består av förtvålad kallpressad ekologisk olivolja. Resultatet blir makalöst. En otroligt mild och snäll tvål som varsamt lyfter bort lite utav smutsen vi har i huden. Återfuktar samtidigt med olivolja och ger på så vis näring och ny kraft. Passar alla, när jag tänker på det så borde alla ha en sådan hemma, inte bara den känsliga personen. Superhärlig till ansiktet, till barn och till hår. Inget doftämne är tillsatt men doften som skapas naturligt i tvålen är helt fantastisk, lite lätt såpig sådär. Tips! Till bad går det att riva lite utav tvålen och blanda i badvattnet. Fungerar som både rengöring och badolja. 

Liknande tvål hittar du här: Malin i Ratan Shea & Avokado eller Tvåla&Tvaga Prima Oliv med Sheasmör

För hårtvätt: Enklast blöter du igenom håret ordentlig och arbetar upp ett lödder genom att gnugga tvålen direkt mot hårbotten. Massera hårbotten ca 2 minuter. Avsluta gärna med en surskölj eller balsamkaka efter shamponeringen för att balansera pH-värdet.

  • Passar även till barn
  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • Lödderskala 1: Vår minst löddrande tvål, löddrar blygsamt men med rätt teknik kan du få upp ett litet lödder. Känslan är len och härlig.
  • Tillverkad i Tvåla&Tvagas fabrik, Kronhusbodarna, Göteborg.
  • Storlek: 120g. Eftersom att tvålen är handgjord, handgjuten och förpackad förhand så kan vikten variera något.
  • INCI: sodium olea europaea fruit oilate* (förtvålad olivolja), glycerin(naturligt vid förtvålning), aqua.
    *Ekologisk råvara

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!