• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

REA! Tvåla&Tvaga Eko Tvål - Prima Oliv med Sheasmör (Utan doft)

  • 140 kr
  • 99 kr
I lager
Dela
Leverantör: Tvåla&Tvaga

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar från Göteborg - tillverkade med kärlek & omsorg med rent innehåll!

Alla tvålar passar lika bra till händer som hela kroppen och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg och väldigt snäll mot huden. Extra bra till de små. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present! 

Prima Oliv med Sheasmör är en supermild helkroppstvål som är mycket omtyckt och uppskattad! Består endast av förtvålad olivolja och förtvålat sheasmör, vilket gör att tvålen blir snäppet fetare och ger lite mer lödder. Helt oparfymerad och skonsam. Utmärkt även till babyvård och ansikte. Exklusivt handgjord i Tvåla&Tvagas tvålfabrik, Kronhusbodarna, Göteborg.

Här har vi en tvål gjord på enbart förtvålad ekologisk kallpressad olivolja. Tvålen är framtagen och anpassad att passa även de minsta och känsligaste. Den är otroligt mild i sin rengöring och stör inte på något vis hudens egen natur. Inget är borttaget och inget onödigt är tillsatt. I denna tvål finns även sheasmör som gör den extra fet och är väldigt bra även för de minsta, hjälper skör hud att återuppbygga sig. Tvålen är rejält berikad med samma olivolja som den är tillverkad på för att verkligen besmörja huden efter tvagning. Olivoljan är känd för sin mildhet, skyddande och återuppbyggnade egenskaper. Doften är helt underbar, inget tillsatt men tvålen skapar ändå en såpaktig doft, helt ljuvligt! Tips! Till bad går det att riva lite utav tvålen och blanda i badvattnet. Fungerar som både rengöring och badolja. Vegansk och innehåller ingen palmolja.

Liknande tvål hittar du här: Malin i Ratan Shea & Avokado eller Tvåla&Tvaga Prima Oliv

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • Lödderskala: 2 det går att få upp lite större bubblor än i en ren olivoljetvål, tackvare sheasmöret. Annars tätt och småbubbligt löddrande.
  • Storlek: 120g. Eftersom att tvålen är handgjord, handgjuten och förpackad förhand så kan vikten variera något.
  • INCI: sodium olea europaea fruit oilate* (förtvålad olivolja), sodium butyrospermum parkiiate* (förtvålat sheasmör), glycerin(naturligt vid förtvålning), aqua.
    *Ekologisk råvara

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!