• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-
Underbara och välgörande behandlingar som släpper på spänningar i kroppen, lindrar smärta, fyller på energidepåerna och ökar ditt välmående inifrån och ut. Frigör alla de där underbara må-bra-hormonerna och minskar stresshormoner!
Använd gärna ditt friskvårdsbidrag - jag är kopplad till EPASSI och WELLNET!

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Djupgående och mycket välgörande behandling av trötta, stela och ömma muskler. Verkar både förebyggande och behandlande genom att sätta igång blodcirkulation och lösa upp spänningar. Hjälper kroppen att slappna av, stärker immunförsvaret och reducerar stress samt rensa ut slaggprodukter genom att påverka lymfsystemet. Kombineras med koppning, bindvävsmassage samt triggerpunktsbehandling efter behov. 


HELANDE MASSAGE

Unik metod utvecklad av Hans Axelson, grundare av Axelsons Institut, som kombinerar bindvävsmassage och energibehandling (healing). Löser upp blockeringar samt balanserar kroppens energier vilket påverkar hela kroppen både fysiskt och mentalt samt främjar självläkning. Effektiv och djupt avslappnade behandling som bl.a motverkar och lindrar känslomässiga och stressrelaterade besvär.


LYMFMASSAGE

Lugn och snäll manuell behandling (utan maskiner) som inte gör ont och är en genomgång av hela din kropp! Därför är behandlingen 75 eller 90 min lång. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att din kropp ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen. Massagen stimulerar lymfsystemet och ditt immunförsvar förbättras. Man jobbar med andning, lugna mjuka grepp varvat med djupare grepp för att lösa upp stopp och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats. Lymfmassage kan hjälpa vid övervikt, celluliter, vätska och svullnad i kroppen, stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan. Metoden kan också hjälpa efter brännskador och operationer – många kvinnor har fått god hjälp av metoden efter bröstcanceroper. 

Läs gärna den mycket intressanta artikeln om Lymfmassage HÄR: Vad är egentligen Lymfmassage och vad kan det hjälpa mot? - Axelsons.se

Vill du veta mer om lymfsystemet och metoden så hittar du massor av intressant läsning samt EGENVÅRD på https://lymfhoppet.se/egenvard/


AVSPÄNNINGSMSASSAGE

Kommer snart!

De flesta människor går omkring med spänningar i musklerna, speciellt i nacke, skuldror och rygg. Ofta är det fråga om spänningar orsakade av stress eller ensidiga rörelsemönster. Det kan även handla om så kallade försvarsspänningar efter olika skador eller trauman. Oavsett orsak så är avspänningsmassage en effektiv och enkel metod, som är utvecklad av Hans Axelson (grundare av Axelsons Institut). Avspänningsmassagen utförs med lugna och lätta grepp, där man börjar med rygg och skalp för att sedan fortsätta med en skön och effektfull ansiktsmassage. Avspänningstester görs på armar och ben och behandlingen avslutas med vaggnings- och skakningsrörelser. Metoden påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande och rogivande.


STRESSREDUCERANDE AKUPRESSUR

En del av Traditionell Kinesisk Medicin som även kallas "akupunktur utan nålar" eftersom man använder samma punkter. Lugn behandling genom tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter utanpå kläderna för att släppa på spänningar i muskler och på så sätt balansera kroppen och främja självläkning. Du känner dig djupt avslappnad, uppmjukad och mentalt stärkt. Jag erbjuder akupressurbehandling mot huvudvärk, nackbesvär, stress, sömnproblem eller allmänt stärkande och lugnande. Speciellt bra för att lindra och motverka stressrelaterade besvär!


Det går självklart att kombinera behandlingar om man önskar.

Vill du läsa mer om mig och min väg till att arbeta med friskvård så kan du göra det här.

Varmt välkommen för en stunds välgörande avkoppling för kropp & själ!


Lediga tider hittar du på Bokadirekt.se

Kristevik (Uddevalla)

Boka tid

Töreboda 

 Boka tid

Givetvis går det också bra att kontakta mig på 0731-544209 eller via knappen nedan. 

OBS! Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad tid debiteras full avgift. 


Lantlig Själ

Kristevik 520, 451 96 Uddevalla
Östra Torggatan 8, 545 30 Töreboda
Tel: 0731 - 544 209