• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Om Lantlig Själ

Ekobutik & webshop

SHOWROOM/BUTIK I KRISTEVIK!

Här hittar du ekologiska, hållbara och användbara produkter som är bra för dig, ditt barn och miljön! 

Vad som började med ett företag inom massage och friskvård med ambitionen om en webshop med bl.a. naturlig hudvård för alla (även de allra minsta), utvecklades till en webshop med fler kategorier och fina varor till baby, barn och hemmet. Ett resultat av mitt eget brinnande intresse för naturligt och hållbart - det är också därför som vi odlar mycket i vår trädgård, helt ekologiskt och med målet att bli självförsörjande på grödor, bär och frukt. När jag själv var gravid var det en självklarhet att hitta bra och trygga produkter för både mig och mitt barn, därför är det precis sådana produkter som du hittar här - utan att behöva leta ihjäl dig i djungeln. Det allra mesta är ekologiskt, helt eller delvis - bra för dig, ditt barn och miljön. Det går hand i hand med vad mitt företag står för, nämligen; välmående för kropp och själ! Här finns något för alla som vill byta till bättre och renare produkter och prylar, och jag älskar att inspirera andra att göra hållbara val. Jag vill göra min del av arbetet med att sprida denna kunskap och göra det till ett självklart val!

Förutom webshopen och på plats i min behandlingslokal i mitt hus så hittar du mig ibland på marknader där jag dukar upp alla fina varor. Håll utkik på sociala medier.

JULMARKNADER 2023;

18-19/11 Gunnebo Slott, Mölndal

2/12  Nordens Ark 

3/12 Lyckans Slip, Skaftö

9-10/12 UddevallaMassage & friskvård

Mitt mål är att ge dig en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för både kropp och själ!

Ända sedan tonåren har jag drömt om att få arbeta med människors välmående i form av friskvård. Intresset väcktes till liv på riktigt när min mor utbildade sig till Friskvårdsterapeut och redan då visste jag att en dag ska jag gå samma väg och skapade visioner för mitt framtida yrke. Äntligen har jag tagit steget att göra detta till verklighet! Vägen hit har tagit ett tag och jag har samlat på mig mycket kunskap och erfarenhet under tiden. Det har gett mig en Filosofie kandidatexamen i Socialpsykologi (beteendevetenskap) följt av flera års arbete inom sociala yrken, men jag hittade inte riktigt rätt så våren 2018 var det dags att utbilda mig till massageterapeut hos GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut). Det innebar första steget på min alldeles egen bana. Därefter har jag byggt på med kurser i Helande Massage, Lymfmassage och Akupressur hos Axelsons Institut. Det är med stor glädje i hjärtat som jag får arbeta med det som jag verkligen tror på!

Min filosofi är “naturligt och hållbart” och därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror/produkter, ja till och med på lakan och handdukar.

Varmt välkommen till mig för en underbar stund av avkoppling och välmående för din kropp och själ i mysig, lugn naturnära miljö mitt bland landsbygd och hav!

Boka tid

Önskar

Cim Bengtsson

KRISTEVIK

Det mysiga behandlingsrummet i Kristevik. Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa!


Ansikte, kropp & hår

Baby & barn

För hemmet