• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

MASSAGE & FRISKVÅRD

Välmående för kropp och själ!


Cim Bengtsson

Fil. kand. Socialpsykologi & Massageterapeut 

Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skola Axelsons Institut GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut). Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, LYMFMASSAGE, Helande Massage (healing) och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? Jag har självklart tystnadsplikt.  

Läs mer om mina behandlingar HÄR

Kommer du till min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa. I samma lokal finns också showroom för webshopen.

Du hittar mig också i Töreboda i butik Wentzels by Mimmis mysiga lokaler där du även kan njuta av shopping av mina produkter från webshopen i min egen lilla hörna samt inredning, kläder och mycket mer! 

Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Du hittar ett axplock HÄR!

Lediga tider i KRISTEVIK:

Boka tid


Lediga tider i TÖREBODA:

Boka tid

Givetvis går det också bra att kontakta mig eller skicka ett meddelande HÄR!

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag - jag är kopplad till EPASSI!

VARMT VÄLKOMMEN FÖR EN STUNDS VÄLBEHÖVLIG AVKOPPLING!


OBS! Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad tid debiteras full avgift. JAG FINNS HÄR:

Kristevik 520, 451 96 Uddevalla

Östra Torggatan 8, 545 30 Töreboda