• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Naturtvålar

Här har jag samlat omtyckta kallrörda naturtvålar, skapade för hand med omsorg & kärlek av duktiga svenska kreatörer, med rent innehåll och olika egenskaper samt dofter - eller doftfri för den som önskar! Till de allra minsta och känsligaste rekommenderas alltid utan tillsatt doft.

Naturtvål, ekotvål, hantverkstvål och äkta tvål. Det är i själva verket samma sak man talar om. Ibland kallas dessa underbara tvålar även för gammeldags tvål och anledningen är att de tillverkas på traditionellt vis, i små skalor och med naturliga råvaror - så som det var förr innan industrialiseringen och tillsättandet av starka tensider och andra ämnen förändrade bilden av tvål. Upplev skillnaden med äkta tvål!

Intresset för ren tvål och naturlig vård av hud, kropp och hår växer sig allt större och vi är många som även byter ut våra produkter i badrumsskåpet och städskrubben - till och med i tvättstugan! Allt fler upptäcker fördelarna med dessa produkter, inte minst till våra små vars hud och kropp man vill vara extra försiktig och noga med. 

Alla tvålarna passar lika bra till händer som hela kroppen och de flesta även som schampo (finns även i kategorin hår). Några är även riktigt fina som ansiksrengöring. Här finns också härligt lyxiga raktvålar med rikt lödder. Tvålarna är dryga, återfuktande och med fina dofter. Mycket snälla mot huden. Hitta din favorit och skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

Läs mer om ekologisk handgjord naturtvål och varför de är så bra här: Om naturtvål - äkta tvål!

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.

Ekendahls Eko Tvål - Lavendel Ekendahls Eko Tvål - Lavendel

Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR! 


Läs mer om ekologisk handgjord naturtvål och varför de är så bra här: Om naturtvål - äkta tvål!

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.