• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Naturtvålar

Här har jag samlat omtyckta kallrörda naturtvålar, skapade för hand med omsorg & kärlek av duktiga svenska kreatörer, med rent innehåll och olika egenskaper samt dofter - eller doftfri för den som önskar!

Naturtvål, ekotvål, hantverkstvål och äkta tvål. Det är i själva verket samma sak man talar om. Ibland kallas dessa underbara tvålar även för gammeldags tvål och anledningen är att de tillverkas på traditionellt vis, i små skalor och med naturliga råvaror - så som det var förr innan industrialiseringen och tillsättandet av starka tensider och andra ämnen förändrade bilden av tvål. Upplev skillnaden med äkta tvål!

Tvålarna är dryga, återfuktande och med fina dofter. Mycket snälla mot huden, och har du extra känslig hud eller eksem så har du hittat rätt - första steget är alltid att byta tvål. Hitta din favorit och skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

Läs mer om handgjord naturtvål och varför de är så bra här: Om naturtvål - äkta tvål!

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.

Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR! 


Läs mer om handgjord naturtvål och varför de är så bra här: Om naturtvål - äkta tvål!

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.