• Ekologiskt, hållbart & användbart!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Massage & Friskvård

Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ!

 Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! 

Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skolor; GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och Axelsons Institut. Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, Helande Massage och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? Jag har även tystnadsplikt.  

Läs mer om mina behandlingar.

Kommer du till min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! JAG ERBJUDER 20% RABATT PÅ ALLA BEHANDLINGAR SOM UTFÖRS I KRISTEVIK

Du hittar mig också i Töreboda i Wentzels mysiga lokaler där du även kan njuta av shopping av inredning, kläder och mycket mer! 

Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Du hittar ett axplock här!


Lediga tider hittar du HÄR

Givetvis går det också bra att kontakta mig HÄR!


VARMT VÄLKOMMEN FÖR EN STUNDS VÄLBEHÖVLIG AVKOPPLING OCH VÄLMÅENDE FÖR KROPP & SJÄL!