• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Klockargårdens

Klockargårdens skapar beroendeframkallande produkter inom vardagslyx!

Alla deras egna produkter tillverkas omsorgsfullt och för hand i Norberg. Deras outsinliga experimentlusta gör att urvalet ständigt växer och utvecklas. Beroende på intryck, resor, trender, drömmar, önskemål och rena impulser skapar vi produkter som både är unika och som har sin egen historia.

Sedan i början av 2000-talet har Klockargårdens samarbetat med små leverantörer i bland annat Indien för en hel del ingredienser och tvättnötter.

I dag finns deras produkter i många presentbutiker, hälsokostaffärer och välkända spaanläggningar. Klockargårdens produkter förmedlar glädje, omtanke och kärlek och blir en källa till njutning och välbefinnande!

Till sina underbara doftljus används enbart ett vegetabiliskt vax som är baserat på främst sojaolja. Nej, det är inte ekologiskt certifierat, vilket inget sojavaxljus är. Oavsett om det är ekologiskt odlat gör processen från bönan till vaxet det omöjligt att få en certifiering. Däremot så är det helt förnyelsebart till skillnad från paraffin, det är odlat utan att regnskog har skövlats till skillnad från palmolja det är helt vegetabiliskt till skillnad från stearin och bivax. Sojabönan odlas i USA på gammeldags vis, på mindre bondgårdar, vilket har gett dem en ny chans att överleva. Vaxet är GMO fritt, innehåller inga bekämpningsmedel eller andra kemiska medel. Allt vax kontrolleras av utomstående laboratorium för att garantera dess renhet. Vaxet är 100 % vegetabiliskt, godkänt av den amerikanska myndigheten Food and Drog Administration och är Kosher certifierat.


FLER PRODUKTER KOMMER SNART - anmäl dig till nyhetsbrevet så vet du mer!