• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

NYHET! Klockargårdens Eko Apotekar Mirakelsalva & Ansiktskräm - Svenska Tranbär

  • 159 kr
I lager
Dela
Leverantör: Klockargårdens

Unik salva med svenska tranbär från Klockargårdens Apotekarserie! Mycket fin och vårdande salva/balm som mjukgör, återfuktar och bevarar fukten i huden. Perfekt som ansiktskräm och passar alla hudtyper.

Tranbärsolja har unik balans av omega-3, 6, 9 fettsyror och högt innehåll av naturliga antioxidanter, särskilt tokotrienoler (en form av E-vitamin) som bidrar till upptagelseförmågan och utnyttjandet av essentiella fettsyror i huden. Den är lätt, tränger snabbt in i huden och håller den fuktig. Kakaosmör är naturligt rikt på E-vitamin och antioxidanta polyfenoler som ökar hudens spänst och smidighet, bra till antiage-vård och för att förebygga bristningar. Kakaosmör mjukar upp huden och hjälper torr och sprucken hud. Verkar lugnande och skyddande för huden - mycket bra för torr, sprucken och narig hud. Hjälper till att behålla fukt i huden och verkar uppmjukande. Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar. Fytosteroler verkar anti-inflammatoriskt. Bivax mjukgör och skyddar samt hjälper salvan att sitta i länge.

Använd såhär:  Salvan används vid akuta besvär och vid daglig vård, gärna som nattkräm, för hela kroppen även i ansiktet. Gärna på fuktad hud. Bara lite salva behövs. Använd med fördel efter olja för att låsa in fukten i huden, exempelvis Ekendahls Mandelolja eller Klockargårdens Apotekar Mirakelolja - Svenska Tranbär.

Ingredienser: Ekologiskt kakaosmör, ekologiskt bivax, ekologisk (KRAV) rapsolja, ekologisk tranbärsolja och e-vitamin.

50g

Passar alla hudtyper.