• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ansikte

Det enda du behöver för en riktigt bra hudvårdsrutin - NATURLIGT & EKOLOGISKT!

Det viktigaste steget för att ta hand om din hy på bästa sätt är en snäll och återfuktande rengöring i form av ekologisk NATURTVÅL eller MANDELOLJA (ja till och med för sminkborttagning!) följt av några droppar 100% naturlig ekologisk OLJA helt utan tillsatser. Extra bra för dig med känslig hud, även de allra känsligaste, samt gravid eller ammande. Trygg snäll hudvård med 100% naturliga råvaror! Passar alla hudtyper och vissa produkter är lite extra bra till känslig, eksem eller aknebenägen hy och det står i beskrivningen.

  1. Rengör ansiktet på kvällen med TVÅL eller MANDELOLJA alternativt RENGÖRINGSOLJA (på morgonen räcker det att skvätta lite vatten). Använd med fördel RENGÖRINGSSVAMP eller BOMULLSPADS om du rengör med olja då det hjälper till att avlägsna smuts och se till att porerna inte täpps till.
  2. Smörj in några droppar olja på den fuktade huden i ansiktet - KLART!
  3. Är du mycket torr, eller vintertid, så låser du in fukten i huden genom att även smörja lite salva/sheasmör

Vill du läsa mer om hur du använder naturlig hudvård så kan du göra det här ---> Ren naturlig & ekologisk hudvård

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.


Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR! 


HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.