• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ansikte

Det enda du behöver för en riktigt bra hudvårdsrutin - NATURLIGT & EKOLOGISKT!

En bra början, och kanske det viktigaste steget, för att ta hand om din hy på bästa sätt är en snäll och återfuktande ekologisk NATURTVÅL eller MANDELOLJA till rengöring (ja till och med för sminkborttagning!) följt av några droppar 100% naturlig ekologisk ANSIKTSOLJA utan onödiga tillsatser. Extra bra för dig med känslig hud, även de allra känsligaste, samt gravid eller ammande. Trygg snäll hudvård med 100% naturliga råvaror! Klicka in på kategorin för din hud typ eller kika längst ned på sidan där det finns en GUIDE som hjälper dig att välja efter hudtyp.

  1. Rengör ansiktet på kvällen med TVÅL eller MANDELOLJA alternativt RENGÖRINGSOLJA (på morgonen räcker det med vatten). Använd med fördel RENGÖRINGSSVAMP eller BOMULLSPADS om du rengör med olja då det hjälper till att avlägsna smuts och se till att porerna inte täpps till.
  2. Smörj in några droppar olja på den fuktade huden i ansiktet - KLART!

Vill du läsa mer om hur du använder naturlig hudvård så kan du göra det här ---> Ren naturlig & ekologisk hudvård

HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.


Här följer en GUIDE så att du lättare hittar en olja som passar just din hudtyp! De enkla (oblandade) oljorna kan med fördel blandas med varandra eller användas som serum om man önskar - det kan exempelvis vara bra vintertid till hy som behöver extra återfuktning och vård. Tips! Använd Sheasmöret eller Ringblomsalvan som balm över oljan om du är extra torr eller för att skydda vinterhud.

KLICKA PÅ TEXTEN SÅ KOMMER DU TILL PRODUKTEN :)

För mycket känslig hy: Hallonfröolja - Mandelolja - Jojobaolja - Arganolja - Havtornsolja

För torr hy:  Ansiktsolja Normal/Torr -  Ansiktsolja Torr/Mogen hy  - Hallonfröolja - Nyponrosolja - Mandelolja - Jojobaolja - Arganolja - Havtornsolja

För normal & blandhy: Ansiktsolja Normal/Torr - Mandelolja - Jojobaolja - Arganolja - Havtornsolja

För fet & aknebenägen hy:  Ansiktsolja Fet/Aknebenägen - Hallonfröolja - Nyponrosolja - Jojobaolja - Havtornsolja

För mogen hy:  Ansiktsolja Torr/Mogen hy Hallonfröolja - Nyponrosolja  - Jojobaolja - Mandelolja
Arganolja - Havtornsolja


Har du frågor eller behöver hjälp att välja så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande HÄR! 


HÄR kan du läsa mer om kemikalier och få koll på innehållet och varför RENA naturliga produkter är så viktigt och bra för dig och ditt barn.