• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

NYHET! Klockargårdens Eko Babysalva - 120ml (utan doft)

  • 175 kr
I lager
Dela
Leverantör: Klockargårdens

Mycket fin och vårdande balm som är perfekt till de små - och stora - som mjukgör, återfuktar och reparerar huden genom att bevara fukten! Passar även den allra känsligaste. Hjälper irriterad hud samt skyddar, perfekt för att skydda mot utslag.

Fantastiskt mjukgörande och skyddande som sitter i länge. För hela kroppen, liten rumpa och även mot skorv i hårbottnen. Allroundsalva som passar hela familjen. Vi gillar att använda den i ansiktet som nattkräm - underbar på torr hud!

En mycket omtyckt produkt som är extra vårdande för torr hud eller som en skyddande salva. Passar för alla hudtyper men är särskilt bra för torr och skadad hud samt är milt att använda i hudvård för bebisar.

Tips! Varva gärna med ringblomssalvan till utslag, irriterad eller skadad hud för extra omtanke och vård.

Användning: Används med fördel dagligen, gärna efter olja för att låsa in fukten, smörj extra torra partier såsom händer, fötter, läppar eller vinterhärdat ansikte.

Ingredienser: Ekologiska oljor av (organic oils): Cocosolja (Cocos Nucifera Oil), Mangosmör (Mangifera indica Seed Butter), Rapsolja (Brassica Napus), Bivax (Cera Flava), Tistelolja (Carthamus tinctorius Seed Oil), E-vitamin (Tocopherol, Helianthus annuus Seed Oil).


Innehåller 120ml