• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Malin i Ratan Eko Tvål - Shea & Avokado (utan doft)

  • 149 kr
I lager
Dela
Leverantör: Malin i Ratan

Underbara och skonsamma ekologiska hantverkstvålar från de Norrländska skogarna - tillverkade med kärlek & omsorg med rent innehåll!

Alla tvålar passar lika bra till händer som hela kroppen och även som shampotvål - utmärkt till barn - och är härligt återfuktande. Denna tvål är mycket dryg, utan tillsatt doft och väldigt snäll mot huden. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

En mycket omtyckt handgjord ekologisk tvål som passar extra bra som krämig duschtvål och återfuktande hand- och hårtvål, även för BARN! Passar torr och känslig hy och är extra vårdande och återfettande. Vid användning som schampo passar tvålen torrt hår och flagig hårbotten, den är fuktgivande och vårdar hår/hårbotten. Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja, vilket gör tvålen krämig. Mycket omtyckt som raktvål då den återfuktar så bra. Denna tvål har ingen tillsatt doft vilket vi rekommenderar till barn och till dig som inte tål parfymerade produkter. Vid mycket känslig hud eller hårbotten rekommenderar vi också parfymfritt.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. 

Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.

Vid hårtvätt: börja med att blöta tvålen och arbeta upp ett lödder i händerna. Massera tvålen i blöt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga. Skölj sedan ur ordentligt. Tvätta gärna håret två gånger. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna med en surskölj eller balsamkaka och kallskölj.

Denna tvål är ett bra alternativ till de små i familjen. Till de allra minsta räcker det dock oftast med lite vatten och en skvätt olja - Ringblomsolja och Mandelolja är jättefina och skyddar huden samtidigt som de rengör. Också utmärkt som badolja.

Tvål är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka. Många behöver inte längre smörja in sig när de använder extra vårdande tvål som rengöring, det innebär att även lotion-förpackningen kan fasas ut vilket minskar på onödiga förpackningar ytterligare.

Nominerad till Årets produkt i Organic Beauty Awards 2019.

  • INCI: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium avocadate. 
  • Handskuren färskvikt 110g
  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra TVÅLFAT och/eller LUFFAKUDDE  så håller den längre.
  • Passar även till barn
  • Finns även med doft - "Shea & Avokado - frisk örtig doft"
  • HÅRTYP: torrt hår/hårbotten, känslig hårbotten

Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!