• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Tvåla&Tvaga

Fantastiska och skonsamma ekologiska tvålar handgjorda i Göteborg. Utmärkt för babyvård (rekommenderas varmt!) utan att ge hudirritation, liksom till hela familjen! Alla tvålar passar lika bra till händer som hela kroppen och vissa även som schampo. Här finns också en härligt lyxig raktvål med rikt lödder. Otroligt dryga, återfuktande och med mjuka dofter. Mycket snälla mot huden. Precis som göteborgare är så kända för sin goa humor så har samtliga tvålar ett namn med glimten i ögat och jag kan lova att de är precis vad de heter: "Underbar", "Fantastisk", "Fabulös", "Drömsk", "Härlig", "Magnifik" osv. Skäm bort dig själv eller ge en fin och uppskattad present!

Tvålmakaren och grundaren Anna har sedan 2012 drivit tvålbutiken och tvålmakeriet i Göteborg. Hon vill förmedla sin kärlek till tvål och doft genom att erbjuda ett välsorterat sortiment där de naturliga råvarorna och hantverkskvalitén står som gemensam nämnare.

Hennes väg till att driva tvålbutik och tvålfabrik var inte självklar från början, men har alltid fascinerades av tvål med dess lödder och känsla. Och att det är så stor skillnad på tvål och tvål, historian och vilket hantverk som ligger bakom riktig och äkta tvål. Efter ett tag som butiksägare gick Anna en helgkurs i tvåltillverkning och bestämde sig för att satsa helt på tvål, med naturlig inriktning och egen produktion. Kärleken och glädjen till tvålarbetet är otroligt stor och just den känslan vill Anna förmedla vidare genom löddret till dig.