• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ekendahls

Ekendahls är ett litet familjeföretag bestående av mor och dotter - två eldsjälar som ledsnade på eksem, utslag och förvärrad akne. De lade tusentals timmar på forskning, kurser och tillverkning av naturlig hudvård och tvål. Det blev tydligt att vi faktiskt blir både vad vi äter och smörjer in oss med - därför finns Ekendahls fina produkter som är tillverkade med stolthet, kärlek och omsorg för att kunna erbjuda dig det allra bästa inom ekologisk hud- & hårvård!

Ekendahls ställer höga krav på råvarorna och använder enbart trygga högkvalitativa ingredienser som man kan lita på - inga tveksamma ämnen, även om de inte klassats som speciellt miljöfarliga ännu. Det ska vara tryggt att använda deras produkter! De är inte bara så ekologiska den behöver vara för att platsa på ekohyllan utan de går längre än så. De blandade oljorna, salvorna och cerat innehåller mellan 99-100% certifierat ekologiska råvaror som är 100% naturliga. I vissa fall väljs ekologiska råvaror som inte är certifierade, såsom en del växter från egen trädgård. En del växter plockas också vilt från skog och natur. När det kommer till tvål kan de helt enkelt inte innehålla minst 99% ekologiska ingredienser. Tvålar innehåller alltid en liten mängd vatten och vi tillsätter naturligt havssalt och naturliga leror som inte heller kan vara ekologiskt certifierade. Allt som kan vara ekologiskt är dock ekologiskt.

Ekendahls arbetar för människans, djurens och naturens välmående som främsta drivkraft och tar inga enkla genvägar för att producera hudvård som lever upp till det. Produktionen sker småskaligt och utan konstgjorda tillsatser eller onödiga förpackningar. 

Alla Ekendahls blandade oljor finns att köpa utan tillsatt doft för den som är extra känslig - skicka ett meddelande isåfall!


https://ekendahls.com/