• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Järna Tvåleri

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag. 

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.

Veronica Oja, som skapat Järna Tvåleri och skapar de flesta produkterna, har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och är också utbildad miljöingenjör. När hon blev mamma så blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig och hon började giftminimera vårt hem och lärde sig att tillverka egna produkter från scratch.

Men det var när Veronica hittade tvålhantverket som hon hittade min stora passion och helt plötsligt visste vad hon ville hålla på med. Det är blandningen av njutningsfullt konsthantverk, kemikunskap, miljövinsten och hälsoaspekten som ger utlopp för många sidor av henne själv. Veronica tillverkar nästan uteslutande kallrörd och skuren tvål.

Tillsammans med sin man Patrik, som är entreprenör, har de erfarenheter av företagande och hjälps åt att bygga upp Järna Tvåleri parallellt med att hela tiden utvecklar sitt hantverkskunnande. Patrik tillverkar även återförsäljarhyllor, tvålfat mm.

https://jarnatvaleri.se/