• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Klockargårdens Eko Sheasmör Utan Doft - Särskilt bra till baby, barn & torr/skadad hud

  • 109 kr
  • 89 kr
I lager
Dela
Leverantör: Klockargårdens

Mycket fin och vårdande balm som är perfekt till de små - och stora - som mjukgör, återfuktar och reparerar huden genom att bevara fukten! Passar även den allra känsligaste. Hjälper irriterad hud samt skyddar, perfekt för att skydda mot utslag från napp eller blöja. Innehåller visst UV-skydd helt naturligt.

Används med fördel efter insmörjning med vårdande oljor, exempelvis som nattbalm. Lämplig att användas dagligen och rekommenderas varmt till bebisar, barn & alla med känslig/skadad hud! Passar även mot skorv eller att smörja gravidmagen med för att slippa bristningar.

En mycket omtyckt produkt som är extra vårdande för torr hud i ansiktet eller som en skyddande salva för barn. Sheasmöret passar för alla hudtyper men är särskilt bra för torr och skadad hud samt är milt att använda i hudvård för bebisar. Det fungerar också fint på torra hårtoppar.

Sheasmöret innehåller många aktiva växtämnen som återfuktar och ger näring åt huden, är antioxidantisk, antiinflammatoriskt och cellregenererande och hjälper huden att återställa sin elasticitet. Det ger även ett visst UV-skydd och verkar lugnande vid irriterad hud eller vid brännskador. Hjälper till att bibehålla och förlänga solbrännan.

Tips! Varva gärna med ringblomssalvan till utslag, irriterad eller skadad hud för extra omtanke och vård.

Användning: Värm smöret några sekunder i händerna, då det kan vara lite grynigt vid första kontakten, och smörj extra torra partier såsom händer, fötter, läppar eller vinterhärdat ansikte.

Ingredienser: Ekologiskt Sheasmör (Butyrospermum parkii Butter), Sheasmörolja (Butyrospermum parkll), E-vitamin (Tocopherol, Helianthus annuus Seed Oil).

* ekologisk certifierad

Produkten är vegansk.


Innehåller 70g