• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

NYHET! Klockargårdens Eko Apotekar Mirakelolja - Svenska Tranbär 100ml (utan doft)

  • 179 kr
I lager
Dela
Leverantör: Klockargårdens

Underbar och användbar olja som är extra återfuktande, näringsrik & ger din hy fin lyster!

Tranbärsoljans unika naturliga balans av omega-3, -6 och -9 fettsyror och höga innehåll av naturliga antioxidanter, särskilt tokotrienoler (en form av E-vitamin) bidrar till upptagningsförmågan och utnyttjandet av essentiella fettsyror i huden. Den är lätt, tränger snabbt in i huden och håller den fuktig. Oljan passar bra till alla hudtyper.

Tillsammans med avocadoolja och ekologisk solrosolja är den verkligen mjukgörande och så näringsrik!

En alldeles speciell och unik olja som är rik på omega 6 & 9, vitamin E och tas långsamt upp av huden, vilket gör den idealisk för ansikts- och kroppsvård. Tranbär är mest känt som ett husmorsrecept mot urinvägsinfektion, men faktum är att det är mycket mer än så. Tranbäret är rikt på antioxidanter, C-vitamin och flera mineraler och antioxidantgrupper samt innehåller reservatrol, som även det fungerar antioxidativt i kroppen och som tros kunna motverka angrepp från bakterier. Även en riklig mängd C-vitamin, järn, zink och folsyra ingår i tranbär, och det är med andra ord en riktig näringsskatt. Avokadoolja har många hudvårdande och närande ämnen, som gör den riktigt bra till behandling av torr, känslig och skadad hud. Den är en relativt fet men snabbabsorberad olja med en hög andel av värdefulla ämnen som mjukgör och vårdar huden. Bioaktiva ämnen som fytosteroler, lecitin, squalene samt A-, B1-, D- och E-vitamin vårdar, ger spänst och ökar hudens kollagenproduktion. Solrosolja är beprövad och mycket bra till babyolja; i salvor och balm till barn. Den innehåller en stor mängd omega 6, en essentiell fettsyra som stärker och balanserar hudens eget barriärskydd, vilket gör att oljan verkar som en fuktighetsbevarare. Ren solrosolja är dermatologiskt testad som en bra olja att använda till hudvård för bebisar och barn. Solros innehåller även många olika bioaktiva ämnen: Antioxidanta tokoferoler (E-vitamin), antiinflammatoriska fytosteroler, samt lecitin som är ett mjukgörande fettämne som finns i alla celler.

Använd såhär: Kan användas i ansiktet och hela kroppen. Smörj in på lätt fuktad hud, gärna med Klockargårdens Apotekar Mirakelsalva & Ansiktskräm - Svenska Tranbär i ansiktet ovanpå för att låsa in fukten.  Extra bra för den allra känsligaste huden. Några droppar räcker långt!

  • Ingredienser: Tranbärsolja (Vaccinium oxycoccos), ekologisk avocadoolja och ekologisk solrosolja samt e-vitamin.
  • Storlek: 100ml