• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Klockargårdens Eko Läppcerat Bivax - Apelsin

  • 70 kr
I lager
Dela
Leverantör: Klockargårdens

Mjukt & vårdande cerat med noga utvalt innehåll för att vara extra snäll mot läpparna!

Våra läppar är känsliga och ett bra cerat behövs alltid i fickan, oavsett om det är sommarens sol eller vinterns kyla som torkar ut dem. De mineraloljebaserade cerat/lypsyl som många använder lägger sig på ytan och skapar ett beroende genom att de på sikt torkar ut dina läppar. Ett bra cerat bevarar fukten, tillför viktiga fettsyror och är inte uttorkande.

Använd på torra partier som läppar. Lanolin, bivax, mandel- och olivolja gör verkligen under för torr hud och skyddar huden länge.

Detta stift gör dig beroende på ett bra sätt. Inte att du ideligen måste använda det som med andra stift som innehåller petroleum. Utan för att du inte vill vara utan det eftersom du vet att du inte kommer att hitta något bättre. Det hjälper dina torra läppar att bli så smidiga och det sitter i så länge att du blir förvånad.

Bivax ger ett fast cerat som är fuktbevarande och som skyddar dina läppar. Kakaosmör ger en len känsla och är perfekt för torr, narig och sprucken hud samt innehåller rika mängder E-vitamin.

Ingredienser:  cera alba (bivax), organic prunus dulcis (mandel) oil, organic olea europaea (oliv) fruit oil, lanolin, organic theobroma cacao (kakao) seed butter, tocopherol (helianthus annuus seed oil/solros), tocopherol, citrus sinensis peel oil expressed (apelsin), *Limonene, *linalool, *citral. (*finns naturligt i eterisk olja)

4,5gram

Finns även utan doft HÄR: Ekendahls Cerat - Bivax & Ringblomma (utan doft)