• Ekobutik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Imse & Vimse

Superfina mjuka tygblöjor, tvättlappar, tygbindor, amningsinlägg & tillbehör för hudvård i 100% ekologisk bomull!

Imse och Vimses önskan är att hållbar konsumtion ska vara normen, inte undantaget. Med fokus på funktion och känsla utmanar de branschens utbud av kortlivade engångsprodukter. Imse & Vimse erbjuder istället funktionella och återanvändbara hygienprodukter, för kvinnor och barn. Dessutom vill de vara med och bidra till ökad öppenhet och kunskapsspridning kring mens och inkontinens.

Imse och Vimse är två separata varumärken med gemensamt ursprung och samma vision – att vara med och göra hållbar konsumtion till normen, inte undantaget. Vårt bidrag till den omställningen är återanvändbara hygienprodukter i ekologisk bomull.

Vi tror att många väljer engångsprodukter till sina barn och mensskydd åt sig själva utan att tänka så mycket på att det finns andra alternativ. Eller att de alternativen har såväl ekonomiska som hälso- och miljöfördelar. Det vill de ändra på!

Framtidssäkra problemlösare

Idén till Imse och Vimse föddes ur ett faktiskt behov. När vår grundare, Marie Walleberg, insåg att tygblöjor i bomull var lösningen för hennes barns blöjeksem bestämde hon sig för att låta fler få ta del av insikten. Det blev starten för det som idag är Vimse. Sedan dess har återanvändbara mensskydd och produkter för skönhet och rengöring tillkommit. De utgör Imse. Gemensamt för våra båda varumärken är att vi utvecklar produkter som både är snälla mot huden och mot miljön. Och fina att se på.

Det är spännande att se att fler och fler kommer på fördelarna med återanvändbara hygienprodukter. Och hittar det bästa sättet för just dem att använda produkterna – alltid, ibland eller då och då när det passar.