• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ekendahls Eko Mild Olivtvål - Havre, honung & vit lera (utan doft)

  • 135 kr
I lager
Dela
Leverantör: Ekendahls

Mycket snäll naturtvål med fin blandning av ekologiska ingredienser som rengör varsamt och återfuktar huden. Passar även till de allra minsta och känsligaste! Utmärkt som ansiksrengöring till alla hudtyper - särskilt bra till aknebenägen hy.

En riktigt mild tvål för den känsliga huden.  Havre har många väldokumenterade hudvårdande egenskaper, verkar lugnande och är bra mot röd och irriterad hud. Vit lera och honung har en lugnande effekt på huden. Honung återfuktar torr och/eller skadad hud, har antibakteriella egenskaper som visat sig vara effektivt mot akne. Fin som ansiktstvål eller till hela kroppen!

Denna tvål, eller Malin i Ratan Shea & Avokado, är bra alternativ till de små i familjen. Till de allra minsta räcker det dock oftast med lite vatten och en skvätt olja - Ringblomsolja eller Mandelolja  är jättefina och skyddar huden samtidigt som de rengör. Också utmärkt som badolja.

  • Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat och/eller LUFFAKUDDE mellan användningarna så håller den längre.
  • Observera att då våra tvålar är handgjorda kommer de inte alltid i exakt samma form, storlek eller utseende, utan kan variera. Ca 110-120 gram.
  • Ingredienser: Sodium olivate* (olivolja). Sodium cocoate* (kokosolja). Glycerine (bildas i tvålprocessen). Aqua. Sodium Shea butterate* (sheasmör). Avena sativa* (havre). Mel* (honung). Sodium castorate* (ricinolja). Kaolin (vit lera). Rosmarinus officinalis leaf extract* (antioxidant). * certifierad ekologisk
  • Produkten innehåller honung

Finns även med doft HÄR: Klockargårdens Eko Naturtvål - LeraRen, RenLera


Läs mer Om naturtvål - äkta tvål!