• Butik och Massage & Friskvård
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
FRAKTFRITT VID 500:-

Ekendahls Eko Ringlomssalva - Baby, barn & känslig (utan doft) 60ml

  • 165 kr
I lager
Dela
Leverantör: Ekendahls

Unik ringblomssalva som även innehåller sheasmör och jojobaolja! Mycket fin och vårdande salva/balm som är perfekt till de små - och stora - som både återfuktar och reparerar huden! Bevarar fukten i huden och hjälper mot klåda, insektsbett, småsår och irriterad hud samt skyddar. Perfekt för att skydda mot utslag exempelvis från blöja. Utmärkt även som handkräm, till ansiktet och för att hjälpa vinterhud och skydda mot kyla. Rekommenderas varmt till bebisar, barn & alla med känslig/skadad hud!

En mycket omtyckt mild ringblomssalva, utan tillsatt doft, för den känsliga huden - utmärkt till bebisar och barn. Skyddar huden mot väta i blöjan samtidigt som den passar fint till torra bebiskinder och händer. Väldigt användbar salva till alla! 

Tips! Använd gärna med mandelolja och varva med sheasmör för daglig användning till de små.

Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar. Fytosteroler verkar anti-inflammatoriskt. Sheasmör innehåller många aktiva växtämnen som återfuktar och ger näring åt huden. Bivax mjukgör och skyddar. Jojobaolja stärker hudens syramantel och är effektivt mjukgörande och skyddande. Ringblom är klassisk i babyvård och påverkar nybildning av hud samt har en bakteridödande verkan samtidigt som den är otroligt mild. Ger fint skydd vid böjveckseksem, torr hud, sprickor och sår. Ringblomstinktur (ringblommor som fått dra i alkohol) tillför ringblommans vattenlösliga delar och gör salvan mer lättupptaglig av huden. Torkar inte ut huden!

Användning: Massera in i huden på de områden där det behövs lite extra kärlek och skydd. Gärna på fuktad hud eller tillsammans med lite fukt i handen. Bara lite salva behövs. Ibland kan salvan först kännas något grynig, det är sheasmöret som stelnat något. Det smälter strax av kroppens värme när du smörjer in dig.

Ingredienser: Brassica napus seed Oil* (rapsolja). Butyrospermum parkii butter* (sheasmör). Cera alba* (bivax). Simmondsia chinensis seed oil* (jojoba). Calendula officinalis flower extract°* (ringblomssextrakt). Calendula officinalis flower tincture°* (ringblomstinktur). Tocopherol, helianthus annus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin).

*certifierad ekologisk
°ekologiskt odlad
°*ekologiskt odlad i egen trädgård eller certifierad ekologisk

Produkten innehåller endast kallpressade oljor.

Finns även med doft HÄR:  Klockargårdens Apotekar Mästersalva - Ringlomssalva (med doft)